Nagradna igra web sajta trivago

Želim da vam svima ponovo skrenem pažnju na zaista sjajan web site: u pitanju je trivago, online zajednica putnika. Već sam pozvala zainteresovane da se pridruže platformi na našem jeziku, ali sada ponavljam poziv, jer je trenutno u toku veoma primamljiva nagradna igra. Svakog dana možete osvojiti 2 noćenja u hotelu u nekoj od evropskih metropola.

Da biste mogli da učestvujete u izvlačenju nagrada potrebno je biti član trivaga.rs, pa vas pozivam da se učlanite preko mog pozivnog linka i tako postanete merkatov prijatelj na trivagu. Kada se učlanite dobićete mail sa aktivacionim linkom - obavezno aktivirajte svoj nalog. 

Sve što treba da uradite je da napišete kritiku o hotelu u kome ste odseli: ocenite smeštaj, ljubaznost osoblja, čistoću soba, kupatilo... sve ono što je u hotelu ostavilo utisak na vas. Viđenje hotela ne treba da bude neutralno, nego baš naprotiv, vaše lično, onako kako ste doživeli hotel. Moj savet: potrudite se da vaša kritika ne izgleda kao SMS, već da ima bar desetak ozbiljnih rečenica, koje se mogu nazvati kritikom hotela - u protivnom ćete dobiti loše ocene, tako da vaša kritika neće ući u trku za nagradu (pročitaj pravila nagradne igre).

Važna napomena U nagradnoj igri mogu učestvovati svi koji govore neki od srodnih jezika sa teritorije ex-Yu - srpski, hrvatski, srpsko-hrvatski i hrvatsko-srpski, bošnjački, crnogorski... i da ne nabrajam dalje, shvatili ste na koje jezike se odnosi. Ukoliko neko želi da napiše kritiku na makedonskom, najbolje bi bilo da je postavi na trivago.bg, zbog sličnosti jezika.

Upozorenje Trivago ima ozbiljna pravila ocenjivanja kritika - ocenjuje se korisnost kritike, a ne osoba koja ju je napisala, niti da li se nekome ta atrakcija/hotel sviđa (što nema veze sa samom kritikom), niti da li se slaže sa mišljenjem onoga ko je napisao kritiku. Zato nemojte formirati grupe korisnika koji će se međusobno ocenjivati visokim ocenama, bez obzira na kvalitet kritike (čak i kada je kritika očigledno loša, npr. ima samo 1-2 rečenice), jer se to smatra zloupotrebom i takvi korisnici će biti isključeni sa trivaga, a samim tim iće izgubiti pravo na nagradu.




0 Responses

Постави коментар